Klinikkens historie

TandlægeCenter Bagsværd  er blevet til i den  nuværende form i starten af 2001, som en fusion af 3 “gamle” estimerede Bagsværd klinikker.

Den nuværende ejer, tandlæge Henrik Gutte Koch overtog i 1995 tandlæge Arne Buch´s praksis på Pinievej i Bagsværd, over Netto.  I disse lokaler praktiserede desuden nu desværre afdøde tandlæge Børge Kinger, og da han gik på pension i 1998 overtog Henrik Gutte Koch også hans klinik.

Mange patienter fra Pinievej husker omvæltningen fra den gamle 60-er-klinik. Der blev hurtigt ombygget  til en moderne, tidssvarende klinik med nye farver, ny teknologi og nye behandlingstilbud som implantatindsættelse, paradentosebehandling og nye kosmetiske muligheder.

En stor patienttilgang og mere personale  gjorde hurtigt at pladsforholdene blev for trange, og ved udgangen af år 2000 fusioneredes med en anden af Bagsværds gamle klinikker, ejet af Jørgen og Frida Lætgaard. I starten af 2001 flyttede Pinievej-klinikken ind i de nuværende lokaler i højhuset på Bagsværd Hovedgade, klinikken blev udvidet med flere behandlingsrum og moderniseret.

Klinikken fortsatte med at vokse, vi modtager nu  ca. 400 nye patienter hvert år, og antallet er i vækst. Idag er vi 18 medarbejdere, heraf 6 tandlæger, 2 tandplejere,  adm. leder, økonomichef, 2 i receptionen og en række dygtige klinikassistenter.

Vi er lidt stolte over idag at have et top-moderne, fuldt digitaliseret  tandplejecenter som er et af de største i København.  Læs nærmere om vores klinik, visioner og målsætninger i afsnittet herom.