Implantat udstyr

Bagsværd Implantatklinik har udført over 1000 implantatoperationer

Klinikken har egne kirurger som udfører implantater m.m.
Henrik Gutte Koch og Jens Tang har tilsammen foretaget langt over 1000 implantatoperationer, og klinikken modtager henvisninger fra andre tandlæger og tandteknikere. Vore resultater er særdeles gode,.

en nylig opgørelse af over ca. 650 implantatindsættelser gennem de sidste 8 år på klinikken viser således, at kun nogle ganske få er gået tabt. Se også implantatafsnittet under behandlinger.

Klinikken råder over 4 systemer: Straumann, Ankylos, Xive og Astra – alle internationalt anerkendte originalprodukter.

Titanium afstødes ikke
Et af de seneste store fremskridt er opdagelsen af, at organismen ikke afstøder titanium, men tolererer det godt. Dette har givet sig udslag i fremstillingen af tandimplantater til erstatning for mistede tænder. Implantatet fungerer i denne sammenhæng som tandens egen rod.

Erstatter ofte protese
Der er mange situationer, hvor denne nye behandlingsmetode kommer patienten til undsætning. Situationer, hvor man tidligere kun havde mulighed for fremstilling af en aftagelig protese. Prognosen for de moderne titaniumimplantater er god. Ved omhyggeligt renhold og vedligeholdelse er prognosen, at over 90% af implantaterne stadig er i funktion efter 25 år, dvs. der er ikke tale om eksperimenter, men fuldgyldige behandlinger, når man anvender de internationalt anerkendte implantater og de isættes af en rutineret kirurg.